2 mai 2010

sadness

..inceput de mai....zi calduroasa de vara..aparent frumoasa..

..era ziua in care astepta o minune..ce nu avea sa vina..era ziua in care dorea sa fie fericita..sa inchida ochii..sa se trezeasca si sa creada ca totul a fost doar un vis...ca nimic nu s'a intamplat.

..azi vroia sa'i spuna ca s'a schimbat..sa'i spuna cat il iubeste de mult ..ca'i multumeste pentru tot..vroia sa'l stranga in brate..vroia sa'l sarute..vroia sa creada ca doar ei exista..ca lumea e doar a lor..ca nimeni si nimic nu ii poate desparti...azi vroia sa fie a lui..

..dar NU!!..nimic nu a fost asa..

..intr-o clipa viata ei s'a schimbat..tot ce a fost frumos s'a stins.

..ratacea pe strazi..cu ochii plini de lacrimii..nestiind ce sa faca..se gandea ca fara EL..cel ce o facuse sa se schimba..sa fie altfel..viata ei nu avea nici un rost..stia ca odata v'a venii si ziua asta..dar nu vroia sa fie asa curand..stia ca il iubeste..dar era prea mica pentru a face ceva..nu putea face nimic..simtea ca se afunda tot mai mult in suferinta ei..si nu se putea ridica...vroia doar sa tipe de durere..dar degeaba..nimeni nu o auzea..

..dar nu..viata mergea inainte..s'a oprit din plans..si'a aprins o tigara..s'a calmat..a continuat sa zambeasca..sa rada ..sa para fericita ..desi nu era..:)

2 comentarii:

Perfecţiune sau......?

       " A renunţa la ideea de perfecţiune este drumul către o viaţă sănătoasă şi fericită. "( Christiane Northrup)